ont

ont är kvällens tema.. onti både hjärta och kropp! ja nu var det ju så här att jag å skidlärare sabina var ute å flängde i berget tidigare i veckan. precis som jag förstod var jag en naturbegåvning på brädan, visst tog det lite tid innan naturbegåvningen visade sig så jag har en del blåmärken att gömma men men what doesn´t kill you... eller nåt ditåt. sjukt kul vare iaf å jag kommer definitivt spendera en massa livsfarlig tid i backarna framöver..look out lixom.
annars är livet rätt besvärligt just nu, jag försöker sysselsätta mig för att inte tänka på d jobbiga sakerna.. ngn väldigt speciell är emellanåt på väg till andra sidan å även om läget just nu är stabilt finns denne i mina tankar konstant. mormor du är för viktig, lämna oss inte än..
 
"jag minns allt
 det finns inget rum som är tomt
ser hur det goda berövar oss på allt ont
jag tar vara på varenda minut
så låt mig vandra här på vår väg utan slut"

en massa mys

söndag igen då, veckorna springer förbi som mitt liv vore ett maratonlopp. veckan spenderades som vanligt till jobb, när man jobbar 7-16 så somnar man vackert vid tio på kvällarna blir inte mkt annat än laga middag å kolla på tv innan john blund kommer men va gör det när man älskar sitt jobb. i fredags när jag hade avslutat min arbetsvecka blev d lite storhandling, tvätt å städning sånt som måste göras.. eftersom jag å älsklingen hjälptes åt så hann vi med ngn öl å pizza me syrra å jiet på kvällen, vi var alla lite småtrötta efter arbetsveckan så d blev en lugn kväller. konstigt hur det är när man har ett förhållande, helt plötsligt blir man trött å prioriterar sömn före fest alltför ofta. kan inte komma ihåg att jag nånsin var för trött för fest under mina singelår? men vad ska man säga vardagen är mer intressant nuförtiden helt enkelt.
igår for jag å lillasyster till uppsala för att hälsa på storasyster tette å familj. det blev tyvärr en snabbvända dit med lite shopping å en del kramar innan vi var tvugna att återvända till viken eftersom både jag å syster hade planer för kvällen..lite tid e dock bättre än ingen tid alls! på kvällen hade jag å erik bjudit hem sabina å fredrik på middag, blev lite kyckling men spenatpasta sen en improviserad kaka till efterrätt.. kakan skulle ha varit en gammal hederlig kladdkaka men "ngn" hade gjort slut på kakaon så d blev en kaka med ljus å mörk choklad i.. den var spännande :)

nu ska jag nog trotsa snöovädret å fara upp till berget  å störa sabina på jobbet.

bye bye then


livskvalité tror jag det kallas..

äntligen hemma..!! jao blev en heldag idag då d krisade på grillen, vet att jag säger att jag slutat men eftersom jag fortfarande e personalansvarig så krävs lite uppoffringar ibland.
livet börjar falla in i en bra rytm igen, börjar trivas i min å eriks numera gemensamma lya å nya jobbet e under kontroll.. inge mer torr lax å såser som skär sig.. ne jag har hittat ett lugn i köket å det påverkar min matlagning positivt :)
blir så lagom bortskämd med att jobba dagtid att jag börjar ta lediga helger för givet.. tänk om jag vetat att man mår så här bra när man jobbar normalt! hade nog inte gjort ngn skillnad iofs för jag gillar att jobba men nu har jag förtjänat en lugnare tid.

en av mina första lediga helger spenderade jag på bästa sätt, passade på att luncha med kex på lördagen sen bar det iväg på tjejmiddag men mina älskade barndomsvänner, jessica bjöd på mat å mys sen drog vi oss ner på stan, vi som inte e gravida vill säga ;) ne  men d var jag, karin å nea som kände oss danssugna så vi intog snobby å stod för 50 procent av kvällens gäster men vem bryr sig när man harbästa sällskapet med sig redan!
på söndagen var jag lagom bakis å blev brutalt väckt av mitt kära kex som insisterade på att jag skulle följa med på innebandy i falun.. kunde ju inte direkt säga nej till en roadtrip med mina homies å lite bra innebandy e ju aldrig fel eller? nu var d ju så att det var daminnebandy som stod på schemat vilket jag inte informerades om.. men men jag hade en mkt trevlig dag.
på kvällen var jag toffel som d brukar kallas.. härligt! (inte att bli kallad toffel men att vara en ibland)

ne nu ska jag kasta mig i säng för snart ringer klockan igen för en ny arbetsdag å soom jag gillar det..
so long fuckers

"no matter what you say about life
I learn everytime I bleed.."

tvåsamhet i ensamhet..

blir gaalen på alla tankar som snurrar i huve just nu... sitter å myser nyduschad i soffan med älskade winnerbäck i bakgrunden i ett försök att dämpa tankeverksamheten. borde känna mig supernöjd efter allt jobb som  jag å far gjort idag med flytten... istället går mina tankar till förra gången pappa hjälpte mig att flytta.. skllnaden e väl att den här gången flyttar jag till ngn jag älskar istället för från ngn. det här borde va en glad tid med en massa förväntningar å mys men återigen känns d som jag gör ngt ensam. att flytta ihop ska vara ngt man gör tillsammans men tyvärr så jobbar min sambo me snöröj hela veckan.. har visserligen tre månader att flytta men mellan jobb, ismete å brädåkning har jag ingen förhoppning om att kinna kräva en heldag. jag vet att jag borde sluta fundera så mkt å glädja mig åt den här flytten  för jag/vi vill ju d här men fortfarande har jag inte riktigt listat ut vad som gick snett förra gången å jag varken vill eller tänker  göra om de misstagen... det här måste bli bra! men med alla d här tankarna å känslorna utanpå kroppen så har jag väl förstört allt innan de sista kartongerna ens e på plats.. hoppas inte d! han är anledningen till att jag gav kärleken en till chans.. han är den jag inte kan vara utan..

"Det kallas tvivel det där som stör
 det kallas för en klump i magen å ett konstigt humör
 jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort som en fågel i bur
en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans
det känns tomt eller hur?"

förändring

söndagkvällen här på bryggargatan är en trött kväll... har knegat lite extra på ica i helgen så nu e jag helt slut lagom till jag går på mitt ordinarie schema :) yes jag har nytt jobb, ska knega i köket på ica numera så snart e jensas ett minne blott... jag gråter mig inte till sömns direkt!
med nytt jobb, ny bostad så skulle man kunna säga att alla förändringar lixom kastat omkull min vardag , har knappt sett mina bästa vänner senaste veckorna men snart kommer jag jobba som en normal svensson så då ska jag ta igen all förlorad tid! förstår om mina vänner tröttnar ur men jag hoppas att vi e tillräckligt bra vänner att de har överseende å ger mig chansen att bättra mig... jag e ju inte direkt den enda av oss som förlorat sig själv i ngt en stund!

nu ska jag lämna in så jag e pigg när klockan ringer oförskämt tidigt imorgon...

so long

2009

jag börjar det här året med cocillanan å värktabletterna i högsta hugg... ja jag gjorde misstaget att slappna av när jag blev ledig två dgr...lyckades hålla mig i ganska bra skick på nyårsafton som vi firade hos sabina å fredrik. en lugn tillställnig tre par emellan var precis vad jag klarade av! jag släpade hem min mkt onyktra pojkvän efter ettsnåret å sen lämnade jag in för febern. första dagen på nya året har jag alltså spenderat i fosterställning, mkt tråkigt sätt att spendera en av få lediga dgr på! för första gången idag e febern nu vilande å jag har lyckats sitta upprätt i hela tio minuter...weeii!
nu ska jag krypa ner i soffan igen, sängen känns för ensam inatt då min älskling jobbar natt.. känner mig inte helt hemma här hos erik än så  tvn är bra sällskap.. måste vänja mig snart dock eftersom d här kommer vara vårat gemensamma hem inom någon månad!

gott nytt år mina vänner..

RSS 2.0