jag vill bara leka..

min första ensamtid sen före norge.. jag måste nog trappa ner med alla  nöjen å skaffa mig lite av en vardag igen så man slipper gå på jobbet å längta hem till sängen.. ja jobbet har just nu tappat sin charm å jag går å känner mig allmänt omotiverad å trött...suck! tror mitt låga humör beror på att jag nog borde haft mer än en veckas semester i år, har därför planerat att plocka ut en till vecka i september som ska spenderas hos nea å putte i sthlm... längtar.
tills dess e d bara att ta sig i kragen å tänka positivt, trots tröttheten vet jag att jag älskar mitt jobb d flesta dgr på året.

senaste tiden har jag hunnit med merdelen av mina vänner vilket känns undebart! självklart har erik största delen av min tid precis som sig bör... kärleken e  härlig :) helgen innan jobbhelgen blev en tvådgrs med fest här hos oss på fredagen å bröllop på lördagen, sjukt rolig helg!
idag har jag träffat mina de bästa... det var jessica som fyllde år å bjöd på grilning. mkt mysigt. lille jacob ar med oxå, han  e  såå söt att klockan börjar ticka i rekordfart.. men men lugn erik jag har mkt kvar att göra innan d blir smått :D

lite bilder från helgen dårå

party på hemmaplan...
.

.... å bröllopfonna

efter många timmars bilfärd kom vi äntligen fram till fonna.. pust å stön för 14 timmar on the road! vi spenderade åtta dagar me fiske, brädåkning, lådvin å chicago bara jag å älsklingen..sweet!

norge e inget thailand direkt men jag har aldrg känt mig så utvilad å tillfreds efter en semester som nu, vattnet e renare, luften e frisk å naturen oslagbar i grannlandet.

fonna va grymt, inga glaciärsprickor än men däremot saltade bulor som jag självklat satte ner svanskotan på,, va smått orörlig några dagar innan den värsta smärtan la sig å jag kunde återvända till backen :)

blev självklart en del fiske på resan oxå, min coolaste fångst var en bläckfisk. asgrymt!

lite bilder på vår första långsemester<3


norge får bli en semesertradition, förhoppnigsvis behöver jag inte gå till kiropraktorn nästa gång jag vart där iaf :)

pöss

semester...weeii

väskan e packad, brädan e vallad å systembolaget är tomt.. ja nu drar vi till norge en vecka jag å älsklings erik:) sjukt taggad nu, vill bara vara på plats i backen.. sweet! först väntar dock ett omöjligt uppdrag, nämligen att få plats me all packning i bilen sen väntar cirka tolv timmars bilfärd innan vi kan börja njuta på riktigt.

ne kanske man ska ta å hjälpa till med packningen nu så inte erik får spel :P

so long suckers

hett hett hett...

majgad va hett d är ute å för att inte tala om gradantalet på bryggargatan 7 a.. mina gråa mysbrallor å slitna linnen har nu bytts ut mot enbart trosor här framför tvn, så roligt var d me kvällssol alltså.
borträknat d så älskar jag vädret, det är enormt helt enkelt!

i helgen for jag å min erik  till sthlm för aktiviteter på varsit håll. erik ägnade dagen åt diverse förnedrande aktiviter för sin bror, det var alltså svensexa. själv hängde jag ut med caroline å lilla hugo, vi tog t-banan till söder där vi mös i kyrkparken, åt luch på ett av hundra uteserveringar å strosade lite i affärer å längs vattnet vid mälarstrand.. en helmysig dag i solen! jag är förälskad i sthlm igen!! söndagen spenderades i aspudden, där solen stekte på klipporna. jag tog även mitt första dopp, ofrivilligt dock eftersom jag halkade på en sten å ramlade i... mkt smidigt:)

eftersom värmen höll i sig även i veckan va schmat som vanligt fullspäckat. I måndags bjöd gulliga hanna på middag å sällskapsspel utanför blå huset..fick äntligen spender en kväll i sabinas sällskap, det var på tiden!
tisdagen jobbade jag ihop en sallad som jag erik tog med oss över till smedsgatans paviljong där kalle å kexet hänger, blev lite kortspel , vin å jordgubbar.. trevligt!
onsdagen bestämde jag å älsklingen oss för att äta middag på kharma, linnet hakade på men eftersom jag å linnet skulle jobba idag så gick vi självklart hem i tid eller?? kanske var det så att vi röjde på dansgolvet till sena natten med alldeles för mkt vin i kroppen för att kunna gå hem å sova... dom som var där vet:P

idag var det jobb trots baksmällan, stämplade ut före sex å for till HOFORS av alla ställen, tro d eller ej jag blev inte ens rånad, kanske finns hopp för den stan än. anledningen för vårt besök var att vi skulle kolla in en diskmaskin till ica. nu har jag hängt ut me fia en stund, middag på viking å kortspel i skuggan, tycker om min fia.

idag ska jag lägga mig kriminellt tidigt så goo natt people..

RSS 2.0