vårkänslor!

solen skiner!! ja det gör den faktiskt å soom jag älskar d! humöret e på topp, vet ine om d beror på diverse kemiska preparat eller bara att våren e på väg :)
 eftersom jag e hopplös att uppdatera mig ibland så kan jag säga så här om senaste tiden..  jag har äntligen lämnat ifrån mig storgatan för gott, jag har börjat jobba jourhelger så nu jobbar jag heltid igen och saker som känts tunga i vintermörkret börjar lösa upp sig så nu känns allt toppen för tillfället



                                                                      
                                                                       på roadtrip i gysinge:) 



                                                              
                                                                      
                                                               linnet, göras. jag å erik lite onsdagstappade på sushihaket.


dagen idag har varit ovanligt aktiv, startade upp dagen med  basketträning i bj, hade inte hållt i en basketboll på tre år typ så d va på tiden, sjukt roligt men svettigt.. efter träningen hoppade jag på cykeln och joinade linnet å kex ute på p-stigen för lite grillning i skogen, hur mysigt som helst tills vinden tilltog å tilltuggen började sina.. då blev d hemfärd. så här  kan en lördag spenderas:

        


    

nu blire lite städ å tvätt tills älsklingen kommer hem... so long suckers


dagen mitt i veckan

ledig dag äntligen, hur man än spenderar dessa dgr kryper sig ångesten på..borde jag tvättat? städat? plockat ur det sista ur gamla lägenhetn? ja dessa grejjer e precis vad jag borde ägnat min dag åt! vad har jag gjort idag då? inget av ovanstående måste jag erkänna :( istället tog jag sovmorgon, fyllde på kylen lite sen blev d en tur till gävle me mannen på G.. var bara tvungen attt åka till gävle för att handla en present till bästa syster som fyller på fredag..grattis baby! handlade lite åt mig själv även.. kalla det terapi. nu sitter jag å inväntar fröken hallberg för en klassisk vin/bak/kort kväll, hon e bara en halvtimme sen så jag får nog vänta ett tag till..suck jag e törstig.

till alla er jag inte ringer.. min telefon envisas med att gå sönder så jag har inga nummer typ.. jaja jag e inte bäst på att höra av mig annars heller men denna gång har jag en ursäkt så d så!!

ne nu ska jag sjunka ner i Leilas " a piece of cake" för lite inspiration tills linnet bahagar dyka upp.

when life brings you lemons.. throw them on someone!

RSS 2.0