livet just nu..

konstigt, ja men d funkar faktiskt, skrämmande?...joråsatt! men ibland faller saker på plats trots att allt är kaos.. senaste veckan har varit toppen, trots ett arbetsschema from hell, en kommande rättegång å otaliga penicillinkurer så  funkar vardagen..vet inte riktigt vad som gör d möjligt men jag e tacksam för det som håller mig uppe! det är när livet utmanar en till max som man lär sig uppskatta saker man annars tar för givet.. hoppas bara att dessa saker e tillräckliga för att ta mig genom närmsta månaden tills allt e över..

annars då? vardagen senaste tiden sammanfattas följande; jobben, OS, vännerna, pojkvännen, några öl, lite biljard, mycket grubblande å en del vaggandes i fosterställning..
onsdagkväll har jag spenderat med sabina, äntligen lyckades vi matcha våra scheman :) blev en sväng till gefle med käk på max, lite strosande runt stan å slutligen en bio. vi såg mamma mia,  den va grym! pendlade mellan gapskratt å snyftande precis som d ska va när man går på bio me tjejerna.
nu ska jag krypa ner under täcket å sakna min erik som lämnat mig ensam i stan några dagar..suck

 " Don´t go wasting your emotions
   lay all your love on me..
"


ibland..

ibland är det underbart å ibland är det inte fullt så underbart.. ibland är det svårt men saker värt att ha får man oftast kämpa för.. ibland undrar jag bara hur mkt man ska behöva kämpa, hur mkt av sig själv man ska ge innan man förlorat sig själv. det finns stunder då jag bara vill ge upp å hoppas på att tiden ska läka alla sår, vilket jag vet att den gör..  resten av tiden vet jag att d är d här jag vill å jag vet att d är något jag skulle sakna en låång tid om jag gav upp.. önskar att saker kunde vara enklare å bara få vara bra hela tiden..  jag vet att d skulle kunna vara så men vissa saker har jag ingen påverkan på..
jag vägrar va en sån som låter grejjer ligga å nöta för att dras upp gång på gång... men inget glöms, inget glöms..
det skrämmer mig att jag tar avstånd å blir rädd för jag vill ge allt å jag vill inte dra mig undan men varje gång jag riskerar att bli sårad vill jag bara gå utan att se tillbaka! men trots allt  vill jag fortfarande, kämpar jag fortfarande, känner jag fortfarande.. det är du, d har alltid varit du.

" jag skulle saknat dig om vi aldrig hade träffats.."

sommar!!

snart gått en vecka igen då, livet rusar förbi utan att nånsin sakta ner lixom.. veckan har som vanligt handlat om jobb till stor del men även en del skoj. i tisdags for jag å sabina på roadtrip i dalarna, lite shopping å allsång av diverse kvalité till bilradion... bara me dom bästa av vänner...!
i onsdags blev d poolparty hos grisen sen sommarrock på snobby, sjukt trevlig kväll I must say!  men snälla.... alkolås på¨kameror måste uppfinnas!

dagen idag började me lite sovmorgon sen lunch på monroes (lär ju kolla in konkurrenten lixom ;P) nu har jag precis kommit från Ica, har lagat mat för 40 personer catering... pust..soom jag e glad att d e över!! nu blire lite chill innan jag ska gå iväg å stänga ner grillen sen film me världens finaste :) so long suckers!!

RSS 2.0