måndag igen då..suck!

ja jävlar va dagarna/veckorna rinner iväg nu.. mkt jobb förra veckan, skiftade mellan jensas, kharma å ica så d blev inte mkt tid över till annat då men i helgen har jag vart ledig iaf. sippade lite vin me kexet å baby på fredagen sen blev d en sväng till kharma..motvilligt dock men d blev kul iaf. lördagen spenderades med kexet, blev lunch å shopping i gävle sen fest hos lillasyster å jiet i deras numera gemensamma lya.. stort d! blev en sväng in på snobby även, där d dracks på tok för mkt å trampades glas.. kex, hämnden blir ljuv ;P söndag var vilodag av rang, sov mig igenom större delen av dagen. på kvällen blev d en visit hos carina å shergo..mkt trevligt som alltid. dagen idag har jag vart inlåst på grillen å mest vart grinig för att lediga helgen är förbi.. jaja en heldag avklarad iaf, nu väntar jag bara på att få lite sällskap vid tvn.

"jag skulle vakna mitt i natten och gå upp å ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom me att träffa ngn ny, jag har rätt mkt me mig själv precis som du
jag skulle andas i d tomrum som blev över om du lämnade mig nu.."

midsommar

spenderades som sagt hos jessica å erik B.. lite grillning, lekar å för mkt alkohol för vissa men trevligt som fn. jag älskar att umgås med alla mina vänner men jag hade saknat å fira såna här dgr me dom bästa av barndomsvännerna, d e nåt speciellt att vara me personer som vet varenda liten detalj om ens liv.. underbart! traskade hem till mamsen för att sova på natten å där hemma vare fullt ös medvetslös.. orutinerat att krascha före mamma men så fick det bli.
lär säga att baksmällan å sviterna efter att ha sovit två stycken i en 90 säng gör mig till ett slakt idag.

midsommardagens äventyr e av den lugnare sorten, ska laga lite mat strax till mig å erik sen bär d iväg till nea å patrik för filmkväll.. cloverfield står på menyn, filmen har blivit ganska upphöjd i sällskapet så jag hoppas den inte är en besvikelse nu ;)

imon e d dax å joba igen..suck. skulle behöva  semester resten av livet om jag nånsin ska bli pigg igen känns d som.
nej nu lär jag ta tag i matlagning/städning så inte tidsschemat spricker.. so long suckers.

weeii..

jaja jag vet d va längesen nu, mkt att göra å så lite tid att hinna allt. var ska jag börja.. jobbar typ 70 timmar i veckan fortfarande, jobbigt men även kul just nu. den lediga tiden har mestadels ägnats åt soffmys.. man har ju inte så mkt till ork för annat nu. har vart vit ett tag med undantag för en liten vinkväll med Nea i måndags..riktigt trevligt blev d, en kväll att minnas faktiskt ;)

idag blev d en klassisk take away lunch med mitt älskade kex sen lite eftermiddagshäng me Nea innan jobbet.
när man ska ha stängt på grillen i två dgr så finns d en hel del att göra innan stängning men jag lyckades ändå ta mig därifrån i bra tid.. blev lite kvällsmys me kex å två uppvärmningscider inför morrondagen.
midsommarafton ska firas hos jessica å björk, blir nog tappat värre trots att d e partema på festen :)

annars så mår jag sjukt bra.. vem hade kunnat ana att man kan må så bra av att släppa taget om vissa grejjer, isf hade jag gjort d tidigare! nu blev d ju visserligen inte som jag tänkte mig me allt men jag e glad å d e väl det som räknas!

"jag tycker om när du tar på mig
 tycker om när jag har dig vid min sida
 tycker om när du finns hos mig"

jobba jobba jobba

yees jag har pratat me min vapendragare i Italy idag, så skönt att höra rösten som jag inte hört på så lääänge.. konstigt nog känns d som jag saknar henne ännu mer nu å jag läängtar tills augusti då jag får träffa hjärtat!!

har jobbat på Ica idag igen, lagt smörgåstårtor till hela stan känns d som men kul e d iaf även om man börjar mitt i natten.. 07.00 e föör tidigt för mig, nattmänniska som man e. nu ska jag bara göra lätta 40 timmar till på tre dgr innan jag blir ledig på lördag...  grattis mig.
va så uppe i varv efter jobbet idag så jag började städa å baka när jag kom hem, nu luktar d nybakt å ajax här på storgatan, inte alltför vanligt d inte
förrutom att jag håller på jobbar ihjäl mig så e allt toppen faktiskt... ovanligt för mig som har vart typ den mest deppiga personen på planeten senaste året. även om mkt e skit emellan åt så är d så många saker som gör mig glad just nu, jag trivs med livet helt enkelt å d tänker jag fortsätta med oavsett hur vissa saker faller sig!
'
ne nu ska jag läsa ett brev som damp ner me posten idag, spännande!

"it´s hard to know who is on your side, most of the time
who can you really trust, who do you really know
is there anybody out there who can make you feel less alone.."



joråsatt..

weeeiiii! ibland känns saker bara så bra.. d betyder inte att jag har glömt allt gammalt bara att jag väljer å ge d EN sista chans.. jag vet att många inte förstår d valet men helt ärligt så bryr jag mig inte..  mitt liv, mitt val!

veckan som gått har mest handlat om jobb,  har förrutom alla timmar på grillen även gästspelat lite i köket å delin på ica bj.. lagt smörgåstårtor, grillat lite pullor å krängt fisk över disk typ.. riktigt kul faktiskt !
visst gillar jag att jobba men just nu har jag fem jobb att kastas emellan så d börjar bli lite mkt.. som på beställning blir man dålig igen oxå.. blä.. tror fn att den här skiten e stressrelaterat för så fort d blir mkt å jag inte kan va hemma börjar d krångla igen.. dryygt men än så länge är d under kontroll me typ 6 liter vatten om dagen.. skål! 

helgen har vart lugn, jobbade heldag i fredags sen blev d hem å däcka i soffan.. lördagen va oxå heldagsjobb sen blev d pizza, vin, matrix å mys.. gaanska nice.
idag väntar ännu en heldag på grillen.. vill inte, orkar inte men d e bara å gilla läget.. jobbar me grisen dock så d kan ju bli en hel del lek..  vi kommer nog inte att köra smakleken mer efter gårdagen iaf ..sorry terror! men den som ger sig in i leken får leken tåla ;P 

"tell me I should stick around for you, tell me I could have it all"


svårslaget..

längesen nu.. känns som jag inte har tid att sitta ner längre. jag ska inte gnälla dock för livet leker just nu! var iofs arbetsnarkoman av rang förra veckan men i helgen har jag iaf vart ledig.. så jävla skönt har d varit. i fredags blev d en afterwork  på mulligans å en sväng till kharma me sabina å tjejerna, sjukt trevlig kväll trots man va ett roadkill efter arbetsveckan å jag hade behövt min "hemmafredag" för att komma med i matchen igen. lördagen hade ett pressat schema så d va bara att ignorera betongkepsen å kliva upp trots en stark önskan om att få ligga kvar.. först bar d av in till gävle för seriös shopping å lunch me bästa kexet sen var d tvättstugan å en liten stödvila i sommarsolen.. riktigt härligt! kvällen började me ett tappert men rätt misslyckat försök att sätta ihop grillen, när jag å sabina hade gett upp kom jiet å syrran å tog över så vi kunde få mat innan jul.. killar e bra sådär dom. efter grillning, litervis me vin å förstärkning form av emelie så drog vi oss ner på snobby en sväng.. trevligt trevligt. 
den här dagen har kanske vart den bästa på länge.. vaknade rätt härligt å kände d som om jag hade sovit i fler år, packade väskan å traskade ner till stadsparken för lite picknick me kexet, låg å toknjöt av solen å snackade skit i några timmar, kan d bli bättre.. jag tror fn inte d. har även hunnit me lite städning, käk me lillasyster å lite mer häng me kexet på kvällen.. linnet du saknas här sånna här dagar! i augusti kommer jag å kexet iaf till pastaland å tröttar ut dig så du får nog av oss tills d e dax att komma hem  :)
ne nu lär jag soova, ska jobba imon sen hem å gratta mamma å lillasyster ninna.
Godnajt!

"open up your mind and see like me,
open up your plans and damn you´r free"

RSS 2.0