måndag e soffläge..

så var d visst måndag igen! Tråkigaste dagen i veckan har jag spenderat solo i soffan, kramats med täcket till harry potter å halvblodsprinsen. inte den bästa av kvällar men långtifrån den sämsta. 
helgen var ledig å fullspäckad som vanligt. fredagen spenderades hos andreas där vi prövade på att göra vår egen sushi, mkt lyckat men d kan ju inte bli annat när icas finest har sammankomst ;P självklart var d i jobbsyfte vi prövade sushikonsten men några flaskor vin i sann fredagsanda blev d såklart oxå!
på lördagen åkte vi till valbo för lite shopping.. erik kom med förslagt å vid dessa sällsynta tillfällen e d ju bara att hoppa på tåget lixom. kvällen blev en lugnare hemmakväll som omväxling.
söndagen skulle ägnas åt seriös julklappsshopping i gävle me kex å så blev d,  dom flesta klapparna var till oss själva men vi har faktiskt varit jätte snälla i år så d känns bra ändå :)
på kvällen blev d "häng i gäng" hos sabina å fredrik som bjöd på mat, mkt trevlig kväll me gotta, spel å tv. bara med dom bästa av vänner kan en söndag bli så bra..
i veckan väntar melissa horn på spegeln..weeii.

kisses

Kommentarer
Postat av: almaochalexandra

hejj pårej""

kolla in våran blogg och va gärna med i våran tävling"

kramis!!

2010-01-04 @ 01:41:33
URL: http://pinkribbons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0