hett hett hett...

majgad va hett d är ute å för att inte tala om gradantalet på bryggargatan 7 a.. mina gråa mysbrallor å slitna linnen har nu bytts ut mot enbart trosor här framför tvn, så roligt var d me kvällssol alltså.
borträknat d så älskar jag vädret, det är enormt helt enkelt!

i helgen for jag å min erik  till sthlm för aktiviteter på varsit håll. erik ägnade dagen åt diverse förnedrande aktiviter för sin bror, det var alltså svensexa. själv hängde jag ut med caroline å lilla hugo, vi tog t-banan till söder där vi mös i kyrkparken, åt luch på ett av hundra uteserveringar å strosade lite i affärer å längs vattnet vid mälarstrand.. en helmysig dag i solen! jag är förälskad i sthlm igen!! söndagen spenderades i aspudden, där solen stekte på klipporna. jag tog även mitt första dopp, ofrivilligt dock eftersom jag halkade på en sten å ramlade i... mkt smidigt:)

eftersom värmen höll i sig även i veckan va schmat som vanligt fullspäckat. I måndags bjöd gulliga hanna på middag å sällskapsspel utanför blå huset..fick äntligen spender en kväll i sabinas sällskap, det var på tiden!
tisdagen jobbade jag ihop en sallad som jag erik tog med oss över till smedsgatans paviljong där kalle å kexet hänger, blev lite kortspel , vin å jordgubbar.. trevligt!
onsdagen bestämde jag å älsklingen oss för att äta middag på kharma, linnet hakade på men eftersom jag å linnet skulle jobba idag så gick vi självklart hem i tid eller?? kanske var det så att vi röjde på dansgolvet till sena natten med alldeles för mkt vin i kroppen för att kunna gå hem å sova... dom som var där vet:P

idag var det jobb trots baksmällan, stämplade ut före sex å for till HOFORS av alla ställen, tro d eller ej jag blev inte ens rånad, kanske finns hopp för den stan än. anledningen för vårt besök var att vi skulle kolla in en diskmaskin till ica. nu har jag hängt ut me fia en stund, middag på viking å kortspel i skuggan, tycker om min fia.

idag ska jag lägga mig kriminellt tidigt så goo natt people..

Kommentarer
Postat av: Kexet

Tre updates. Var nästan på väg att ta bort din länk från "favoriter", tänkte att antingen har hon gett upp bloggandet eller så har hon gjort en ny utan att säga nåt...! :) Keep up the good work.

2009-07-07 @ 01:52:27
URL: http://mariabackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0