saknad..

det slog mig just att hon snart kommer lämna oss igen.. hon som jag längtade efter så mkt förra året oxå. vår linnea ska ju packa sin väska snart å inta nya jaktmarker mer norrut:( denna gång kommer vi dock att befinna oss inom samma landsnummer. jag kommer iaf sakna att ha henne ett telefonsamtal bort när en bästa vän behövs!
saknar redan min andra linnea sedan några veckor tillbaka, hon är den som lämnar ett tomrum som inte kan fyllas eftersom hon är min klippa.. tur att sandviken e tillräckligt för mina andra nära för dom har många dagar att fylla i min vardag nu :)

i helgen var jag å erik till sthlm ¨å hälsade på linnea å patrik i deras nya tjusiga lägenhet, blev lite vin å mys på fredagen...fiint! på lördagen skulle jag å erik på äldre broder rehns bröllop, så vi lämnade sjöstaden några timmar för ett vackert bröllop å en blöt fest... mkt trevligt! söndagen spenderade vi strosandes på söder följt av ett besök på naturhistoriska å cosmonova tillsammans med nea å putte. sen var det hemfärd, lite lessen att behöva lämna nea men jag ska ju snart tillbax såklart!

lite bilder från helgen ..

bröllopetsöndagens äventyr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0