ingen soldat

en av dom där dagarna idag.. har en dålig känsla av att jag fackat till saker. vet inte riktigt vad som händer ibland bara att jag blir rädd.. rädd att ha ngt bra att förlora. grejjen e att den här gången var saker annorlunda, jag kände bara jaa för fn men nej då allt blir bara så fel ibland.. jag var tvungen att ta reda på var jag står å vad jag vill och nu vet jag..  vad jag kom fram till e inte d viktiga, d viktiga e att jag vet! 
har trots mkt funderande haft en bra helg, myskväll på "terassen" i fredags å lördagen spenderades ute i åshammar där vi intog polen, grillade å sippade vin mest hela dagen.. riktigt trevligt!
årets tråkigaste vardag hittills har jag spenderat på grillen 10-20. jag å kexet bestämmde oss  för att blåsa liv i en gammal tradition ikväll, kvällsfika på donken! umgås me dom bästa av vänner kan nog rädda vilken dag som helst. känner att hur saker än blir ska jag va sådär oföskämt lycklig i sommar, nåt annat vägrar jag! måste börja göra lite planer nu, hälsa på Linnet i Italien har såklart högsta prio men sen ska vi nog hinna med lite annat även.. sommaren får dock vara lite vitare än våren har varit annars blire rehab till hösten ;) 
Nu blire sängen så man e pigg när Fia kommer med aslan imon, extraknäcker som hundvakt på min lediga dag.. ska bli roligt, djur e enkla dom, människor blir jag bara förvirrad på.

"har vart vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar.."
 

Kommentarer
Postat av: Kaka

Äntligen en update! Mitt liv är tråkigt utan ditt skvaller ;o) Skaffa en cykel och kom till hooden. Promenad bland vitsipporna runt ån, bada i vattenspridaren, rensa ogräs, grilla bam-bam och sörpla cola?

2008-05-13 @ 10:34:15
URL: http://minikakans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0