måndag e soffläge..

så var d visst måndag igen! Tråkigaste dagen i veckan har jag spenderat solo i soffan, kramats med täcket till harry potter å halvblodsprinsen. inte den bästa av kvällar men långtifrån den sämsta. 
helgen var ledig å fullspäckad som vanligt. fredagen spenderades hos andreas där vi prövade på att göra vår egen sushi, mkt lyckat men d kan ju inte bli annat när icas finest har sammankomst ;P självklart var d i jobbsyfte vi prövade sushikonsten men några flaskor vin i sann fredagsanda blev d såklart oxå!
på lördagen åkte vi till valbo för lite shopping.. erik kom med förslagt å vid dessa sällsynta tillfällen e d ju bara att hoppa på tåget lixom. kvällen blev en lugnare hemmakväll som omväxling.
söndagen skulle ägnas åt seriös julklappsshopping i gävle me kex å så blev d,  dom flesta klapparna var till oss själva men vi har faktiskt varit jätte snälla i år så d känns bra ändå :)
på kvällen blev d "häng i gäng" hos sabina å fredrik som bjöd på mat, mkt trevlig kväll me gotta, spel å tv. bara med dom bästa av vänner kan en söndag bli så bra..
i veckan väntar melissa horn på spegeln..weeii.

kisses

lördag av rang

solen skiner !! ja jag fungerar igen tack vare d... tog mig upp i ottan (tio e väl i ottan?) duschade å tog järnhästen till ica å inhandlade lite av varje. väl hemma blev det seriös matlagning å en lättare variant av städning... jag känner mig nöjd! nu återstår tvåtimmar tills jag ska ner på ica å kränga pullor, funderar på vad mer jag kan uträtta idag innan solen försvinner å då även all energi. skulle ha lunchat me mitt kex men solen har tydligen ingen inverkan på henne för hon ligger efter mig i dagsplaneringen... tråkig!

jäjä får bli en solning sen en härlig promenix till jobbet.. sweet

PoK

vineffekten

ännu en ledig dag närmar sig sitt slut.. det har varit en dag av vila eftersom jag å kex valde att förgifta kroppen me några flaskor vin igår.. tanken var att vi skulle dela på en flaska men saker å ting blir sällan som vi tänkt oss! trots att glasen blev för många å vissa saker spårade så var det en mkt trevlig tisdag! eftersom linnet är så långt borta dessa tisdagar så fick hon vara med via msn, vad hon tyckte om d är oklart men sånt kan vi inte ta hänsyn till ;)

idag vaknade jag alltför sent å alltför svag, hoppade inte ur sängen direkt utan kravlade mig ur framåt eftermiddagen. erik ville åka å hälsa på en jobbarkompis så den planen fick d bli eftersom d fanns både bebis å hund i hushållet, mysiiigt! när kaffet å bullarna var slut åkte vi hem å väntade in bina å fredrik för en tacokväll.
otroligt härligt att se dem igen efter deras fem veckor på bali.

jag har funderat mkt på sistone, livet har inte känts på topp å jag har saknat många i vardagen.. problemet är att jag låter tankarna ta över ibland men från å med nu stänger jag av tankeverksamheten ett tag så löser sig säkert saker i sinom tid. jag ska vara oförskämt lycklig nu.. typ.. eller ja ngt ditåt :)

nu ska jag bre ut mig i soffan ngn timma innan john blund behagar dyka upp

so long suckers

sex dgrs vecka tack!

det är för många måndagar i mitt liv! måndagar betyder att det är fyra dagar kvar till helgen, att det inte finns ett skit att se på tv och varannan måndag betyder det att jag precis avverkat min lediga helg å det är typ två veckor till nästa.. suck!
måndagar är den dag jag oftast fastnar i soffan, zappar på tv dosan eller lyssnar på musik värdig på en vinkväll med linnet.. låt oss säga att det är inge discomusik som spelas just nu.. nee idag får broder daniel göra come back på bryggargatan..
tisdagarna brukar jag va på G  igen så imöra ska jag tjata hit kex på ett glas vin å lite girltalk.. utan dom stunderna i veckan skulle mitt huvud sprängas typ.

ne nu ska jag krypa ner under ett täcke å kolla på film, erik jobbar natt så ikväll blir d en smörig rulle :P

förresten GATTIS TILL LILLTJEJEN sia!





"If I could change one thing in life.. I´d make time for us... "


you´r not alone tonight..

måndagkväll var en ensam kväll här på bryggargatan men d gör inget för keith urban håller mig sällskap såna stunder, d blir inte vackrare än så. han överröstar även när d pågår krig innanför pannbenet. han sjunger " you´r not alone tonight.." å plinkar på en ensam gitarr... musik för hjärtat, krossat eller ej spelar ingen roll. han tar mig med storm i alla tillstånd!
när keith hade gjort sitt för kvällen dök kexet upp å var hungrig å här finns det alltid mat :) blev lite mys vid tvn innan vi sa gonatt.

idag har jag inhandlat en del delikatesser som ska avnjutas med ngt glas vin!  om inte kex glömmer att gå till glasbanken förstås..
shit nu e d stress ser jag.. duschen nästa!!

so long suckers

RSS 2.0